Batterij vervangen iPhone

Onderhand is iedereen er wel van op de hoogte dat ik een ontzettend druk leven heb en met mijn nieuwe wagentje veel meer moeders ondertussen blij maak. Daarvoor kan ik dus niet zonder een mobiele telefoon en kreeg ik van mijn broer voor mijn verjaardag een iPhone. Volgens hem waren dit de beste mobiels vooral als je ze nodig hebt voor zaken of dingen waar ik me mee bezig houd( grote waarheid trouwens). Ik gebruik mijn iPhone ontzettend veel en dat ding staat dan ook letterlijk altijd aan.

Op een gegeven moment begon mijn iPhone rare dingen te doen zonder dat ik er ook maar iets aan deed. Plotseling werden de gesprekken onderbroken of klapte de Whatsapp dicht en kon ik geen foto´s en dergelijke downloaden, nou moe ik werd er gewoon moedeloos van, en vertelde dit dus aan mijn broer. De oplossing was heel simpel hiervoor en zei tegen mij dat ik gewoon de batterij moest vervangen. Oké gelukkig was het probleem dus niet zo groot dan ik dacht en ging ik dus maar meteen opzoek naar iemand die dat voor me kon doen.

Daar zat ik dan, op mijn iPhone, waarvan de batterij dus bijna helemaal op bleek te zijn, tikte ik razendsnel (voordat hij weer alles dichtklapt)  Batterij vervangen iPhone in en kwam ik op een website terecht van specialisten die beweerden het in een mum van tijd voor elkaar te hebben, KLAAR TERWIJL U WACHT, stond erop. Super net wat ik nodig heb, dus ging ik maar meteen op pad. Een paar uurtjes later was ik weer thuis met mijn iPhone op zak die het weer fantastisch doet. In dit geval werd ik dus even blij gemaakt en kan ik dus weer fijn vooruit!