Z8 zorgt voor goede jeugdkleding

Het merk Z8 kinderkleding wat een topmerk is binnen de kinderkleding-branche.Zie: https://www.amazingkids.nl/merken/z8. Het is een merk wat zich in het jaar 2017 nadrukkelijk laat horen in de markt. Dit blijkt voornamelijk uit de marketingacties die zij momenteel door het land aan het voeren zijn. Ze gaan verschillende sponsorships aan en buiten dat zijn ze ook nog eens de breedte in gegaan wat aangaat de bedrijfsactiviteiten. Een belangrijke tak van sport die er sinds dit jaar bijgekomen is, is letterlijk een tak van sport. Het kinderkleding merk Z8 gaat ook sportkleding produceren voor jeugdteams bij voetbalclubs.

Op dit moment focust Z8 zich nog voornamelijk op de amateurclubs, maar daar komt op korte termijn verandering in: Om aan te haken bij de profclubs hebben zij verschillende profteams benadert om voor het nieuwe seizoen de jeugdkleding op hun rekening te nemen. Dit gaat tot nu toe met erg veel succes. De samenwerkingen zijn vruchtbaar. Zowel de clubs , de ouders en de spelers lopen weg met de sportkleding voor kids van Z8.

NEC is ook benadert voor dit initiatief en gaat de samenwerking aan. Wij kijken al halsreikend uit naar de kleding We zijn reuze benieuwd. Ze hanteren het eerst zien,dan geloven pincipe. Wat beste een dure marketingstunt is. Maar bij Z8 hebben ze zoveel vertrouwen in het merk dat ze er absoluut niet bang voor zijn om zich op deze manier kwetsbaar op te stellen. Waarschijnlijk hebben ze dan ook de bijbehorende budgetten ter beschikking. Dat is wel een vereiste denk ik als ik zo kijk naar wat Z8 op dit allemaal aan het bewerkstelligen is op de markt. De ouders van de NEC jeugd worden de komende weken ingelicht over de activiteiten die evenementen die er gaan plaatsvinden. De kleding wordt namelijk tijdens een aantal leuke evenementen gepresenteerd.

Wij willen Z8 kinderkleding via deze weg bedanken voor de partnering en kijken uit naar de kleding!