Zakelijke lease

In de twintig jaar dat ik voor werkgevers werkte heb ik altijd auto’s gereden vanuit de zakelijke lease. Geen enkele zorg over de auto en lekker een tankpas mee. Geen kosten behalve dan de bijtelling. Maar ik hield een hele boekhouding bij van alle gereden kilometers en ik kwam nooit boven de vijfhonderd kilometers uit. Dus het rijden van een zakelijke leaseauto was super voordelig.

 

Als je de mogelijkheid hebt, lease dan altijd zakelijk. Je zal nooit zo goedkoop een goede auto kunnen rijden. ook de beurten zijn in het contract inbegrepen en als je de auto wegbrengt heb je met een beetje mazzel en goede werkgever ook voor die dag vervangend vervoer.

 

Er zijn veel verschillende  zakelijke lease aanbieders op de markt, maar als ik de beste zakelijke lease aanbieder kan aanbevelen dan is het Ros Finance. De samenwerking is altijd helder en transparant en zowel ik als mijn werkgever weet precies waar we aan toe zijn. Zij kennen de markt en zijn niet te beroerd die kennis te delen. Niks wordt achtergehouden en we zijn nog nooit voor verrassingen komen te staan.

 

Wel hebben we ze een keer nodig gehad met een ernstig ongeluk. Ros Finance was ons perfect van dienst. Het hart zit op de goede plek en er werd direct geïnformeerd naar eventueel letsel schade. Direct bezorgd om mij als persoon. Nou daaraan merk je echt dat het een menselijk bedrijf is. Tegenwoordig een unicum in deze harde commerciële wereld. Heerlijk toch om zaken te mogen doen met zo’n bedrijf.